Schuco fönster

Varför Schüco-fönster?

Schüco-systemen finns att köpa hos Naturfönster och passar perfekt med 3 glas och ger ett smäckert uttryck, med smala fönsterprofiler. Schuco har mycket god värmeisolering och omfattande tillbehör. Design är Schucos adelsmärke. smala synliga profilbredder och höga akustiska isolering.

Systemegenskaper: Schuco fönster hos Naturfönster.

5-kammarstruktur av ram och båge

Bladets bredd 70 mm

Glas. 3 glas är standard.

Bra värmeisolering: U-koefficient 1,0 W

Mycket bra skydd mot buller och väderfaktorer

Olika färg- och stilvarianter

Schuco fönster, Schüco dörrar skjutdörrar fasadpartier, brett sortiment hos Naturfönster.

Schüco sätter nya standarder inom innovativ ramteknik: en ny typ av PVC-U/aluminium-kompositteknik tillåter en slimmad smal fönsterkonstruktion att kombineras med utmärkta värmeisoleringsegenskaper. Stängda luftkammare i ramprofilen möjliggör maximal värmeeffektivitet, hittills otänkbar utan användning av skumisolering.

Trots sina fantastiska värmeisoleringsegenskaper förblir ramprofilerna smala och eleganta, vilket tillåter maximalt ljus. Speciellt för nybyggda bostäder låter Naturfönsters energisnåla fönster installera mer generöst tilltagna fönster och därmed lättare och luftigare bostadsutrymmen.

säkerhet

Utöver sitt moderna, eleganta utseende erbjuder Schuco energibesparande fönster en hög nivå av säkerhet och skydd för ditt hem: kompositmaterialets höga motståndskraft och det över genomsnittliga grunddjupet med huvudsakligen internt monterade beslag ger lite möjligheter för inbrottstjuvar.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *