Ytterdörr med glas

Ska du ha en ny Ytterdörr med glas så kolla Naturfönsters vackra dörrar.

https://youtube.com/watch?v=-_yhoPFvYXI%3Ffeature%3Doembed

Ytterdörr spegeldörr, vi tillverkar våra ytterdörrar med spegel, speglar, spegeldörrar för att få ett vackert utseende i en äldre stil, pardörrar ytterdörr finns som massiv, alltså i trä utan glas, eller som bröstad med glas vanligen på 1/3 eller 2/3, spröjs kan du välja utseende och design på precis som du vill hos Naturdörren. Pardörrar ytterdörr finns i alla RAL färger och NCS färger.

Parytterdörrar

Ytterdörr dubbel dörrar, ytterdörr med sidoljus,  pardörr ytterdör,  Naturdörrens serie Söraby är en dörr tillverkad efter ritningar och inspiration av klassiska dörrar som de såg ut förr i tiden men med modern isolering. Med 3 glas på låga u-värdet 0,6 får du bästa isolering.

pardörrar ytterdörr

Naturdörren tillverkar dubbel dörrar, pardörrar ytterdörrar, parytterdörr som antingen bröstade med 3 glas på valfri höjd, eller som massiva dörrar i trä utan glas. Du kan även själv designa din dörr som spegeldörr, eller med flera speglar, vi tillverkar spegeldörrar och ytterdörr med glas i alla storlekar, modulmått är vanligast, men det går även måttbeställa din dörr.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *