Dörr med spröjs

Naturfönster har dörr med spröjs till ett bra pris.

Naturdörren är specialist på att tillverka dörrar i gammal stil, fönster & dörrar så som de såg ut förr i tiden. Dörr sekelskifte sekelskiftesstil, med modern isolering och vackra spröjs vår modell heter Spira en djup smal spröjs som du bara hittar hos Naturfönster.

Halvpardörr dörr en variant av dörr som ser ut som dubbel fast den är enkel, mot beställning tillverkar Naturdörr även den med spröjs. Dörr med sidoljus, dörrar pardörrar, dörr med fönster. All tillverkning är kundorderstyrd och du som kund är designer hos oss och bestämmer precis vad vi ska tillverka.

Vi är specialiserade på Dörrar, kulturdörr, traditionsdörr, sekelskiftesdörr i massiv trä med speglar eller med bröstning och glas med vackra spröjs, spröjsade dörrar.

Köpa dörr med spröjs

Naturdörren levererar komplett dörr eller dubbel dörr pardörr med dörrkarm, båge, glas spröjs, trycke handtag. Du kan även köpa till lås, dörrlås till din dörr.

Pris på pardörrar med spröjs.

Bra priser, billiga pardörrar hittar du hos Naturdörren därför att vi säljer direkt till kund. Köp dörren i vår webshop för bästa pris. En dörr med fönster, sidoljus eller överljus kan du köpa till om så önskas.

Dubbeldörr dörr med spröjsning

Dubbeldörrar dörr tillverkas i trä, med ektröskel och vackra dörrspeglar, en Dörr från Naturdörren håller sig både mot tidens tand och mot mode och design, våra dörrar är framtagna för att vara hållbara mot miljön, att hålla hög kvalitet och har ett utseende som aldrig blir omodernt. En hållbar dörr. Du kan få Naturdörren som dörr glasad med 3 glas, som dörr dubbel dubbeldörr.

En dörr sekelskifte från Naturdörren är dörren som håller prismässigt och kvalitetsmässigt, vill tillverkar, dörrar billigt, dörr pardörrar, dörrar pardörr.

Om du ska köpa dörr i annan färg NCS eller RAL

Naturdörren tillverkar dörr i trä eller med glas. Du kan välja på,

blå dörr, svart dörr, grön dörr, målade dörrar, dörr svart, grå dörr, guldockra, faluröd, naturgrön, mossgrön, dörr grön, svart dörr, grön dörr, gul dörr, även med sidoljus som matchar dörren. En gul, röd, grön, svart, grå eller vilken färg du nu väljer finns i NCS eller RAL färger. Vi kan även leverera omålade dörrar, obehandlade som du oljar, målar, linoljar eller laserar själv. En omålad obehandlad dörr har lite kortare leveranstid och är något billigare har ett lägre pris än en målad dörr.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *